TOPofART Europe, Groot in Kunst

Hoge kwaliteit staat altijd voorop.

Een olieverfschilderij replica van TOPofART Europe is een zeer nauwkeurig kopie van het origineel en heeft een indrukwekkende uitstraling.
Elk schilderij wordt door zorgvuldig geselecteerde  kunstschilders op bestelling met de hand geschilderd. Alle schilderijen worden door Nederlandse vakmensen op degelijke spieramen gezet. Museum kwaliteit en zorgvuldig verstuurd.

TOPofART Europe levert schilderijen aan consumenten, galeries, hotels, meubelmakers en interieurontwerpers.
Een mooi, handgeschilderd schilderij geeft uw woonkamer, kantoor of ontvangstruimte een indrukwekkende uitstraling.

Hebt u een mooi schilderij gezien, bv in een museum, dat niet wordt getoond, stuur dan een mailbericht met een foto van het schilderij en indien mogelijk, de naam van de schilder. We zullen zo snel mogelijk reageren met een voorstel. Contact

Garantie voor tevredenheid
Replica's van schilderijen worden in vele kwaliteiten aangeboden, van toeristenkwaliteit tot museumkwaliteit. Wij kunnen ons voorstellen, dat u zekerheid wilt hebben over de kwaliteit van het schilderij. 
Mocht u ondanks onze goede zorg voor de kwaliteit van het schilderij, niet tevreden zijn, dan kunt u het doek zonder te betalen terug sturen. U betaalt het volledige factuurbedrag pas na ontvangst van het schilderij.
Bij bedragen boven € 500 vragen wij een aanbetaling van 50%

We wijzen u er op, dat de uitstraling van oude schilderijen door de leeftijd enigszins kan verschillen van een nieuw geschilderd doek, waarvan de verf en het vernis nog vers zijn.

© 2015 - 2019 TOP of ART Europe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel