Uw Favoriete foto geschilderd

Uw favoriete foto nauwkeurig en sfeervol geschilderd met olieverf op canvas. Kies een foto van u zelf, uw kind, uw hond of kat, een vakantie foto of welke foto dan ook. TOPofART Europe maakt er met hoog gekwalificeerde kunstschilders een prachtig schilderij van. U heeft al een handgeschilderd olieverfschilderij vanaf € 299,=

Welke stijl spreekt u aan?
Exact nageschilderd of geeft u de kunstschilder vrijheid voor een eigen interpretatie?   

 

Achtergrond anders?
U kunt hierbij aangeven of het schilderij enigszins moet worden aangepast. Zo zou u op de achtergrond voorwerpen kunnen laten vervallen of alleen een deel van de foto laten schilderen.

 

 

Dieren:
Uw lievelingsdier geschilderd met olieverf op canvas, daar blijf je naar kijken:

 

Landschappen en Architectuur:
Uw huis of een ander bouwwerk waar u wat mee hebtHebt u een artistiek idee, bv Popart?

 

 

Hoe bestellen?
Het schilderij kunt u bestellen door de foto digitaal te sturen naar ons e-mailadres info@topofart.nl . Beschikt u alleen over foto op papier, stuur hem dan naar:

TOP of ART Europe, Beltrumbrink 120, 7544 ZE Enschede


De prijs:
De prijs van € 299,= geldt voor een schilderij met de afmeting 51 X 61 cm met 1 persoon of dier. Om een afbeelding van een foto goed en gedetailleerd weer te geven, heeft deze maat als minimum, de voorkeur. Ook grotere maten zijn mogelijk, deze kunt u opgeven in de mail bij uw bestelling. Voor meerdere personen en/of dieren op 1 schilderij, geldt een toeslag van € 40,= per figuur. Stuur voor meer informatie hierover het contactformulier via "contact" naar TOPofART.

© 2015 - 2018 TOP of ART Europe | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel